Suzanne Schiereck

Suzanne Schiereck (1976) heeft maatschappelijk werk en dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Zij heeft gewerkt in een beschermde woonvorm voor chronisch psychiatrische patiënten en op een gesloten afdeling voor jongeren met gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen. Vervolgens is zij werkzaam geweest op een open opname afdeling.

Vervolgens gaf zij groepsbehandelingen aan cliënten met persoonlijkheidsproblemen. Door deze ervaring heeft zij zich meer gericht op behandelen dan op begeleiden. Later heeft zij de opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker VGCT afgerond. Bij PsyQ heeft zij zich vervolgens toegelegd op de behandeling van angst- en paniekklachten.

Inmiddels heeft Suzanne de opleidingen schematherapie en EMDR afgerond en geeft zij individuele- en groepstherapie. Zij betrekt zo mogelijkheid gezinsleden bij de behandeling en werkt graag en veel met schematherapie. Suzanne werkt vanaf 2015 bij psychologenpraktijk 'van den Elshout'.

 

Suzanne werkt op maandag 07:30-18:15, donderdag 07:30-14:15 en vrijdag van 7.30-14:15 uur en is bereikbaar via ssch@ppvde.nl.