Suzanne Schiereck

Suzanne Schiereck heeft maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool Rotterdam gestudeerd. Ze heeft in verschillende werkvelden ervaring opgedaan, zoals de sociale psychiatrie, jongeren met gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen en acute psychiatrie. Door deze ervaring binnen Parnassia heeft zij zich meer gericht op behandelen dan op begeleiden.

In 2006 heeft zij de opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker VGCT afgerond. Bij PsyQ heeft zij zich vervolgens toegelegd op de behandeling van angst- en paniekklachten en groepsbehandelingen/individuele behandelingen middels schematherapie. Zij  werd getraind in zowel groeps- als individuele schematherapie en is als schematherapeut aangesloten bij de internationale schematherapie-vereniging. Daarnaast heeft Suzanne de opleidingen EMDR en Haptotherapie afgerond. Tegenwoordig werkt Suzanne ook als haptotherapeut in haar eigen praktijk in Bodegraven.

 

Suzanne werkt vanaf 2016 bij psychologenpraktijk 'van den Elshout' en voor meer informatie kunt u haar linked-in profiel raadplegen.

 

Suzanne werkt op maandag en dinsdag en is bereikbaar via s.schiereck@mentaalbeter.nl.