Eveline van den Hoek

 

Eveline van den Hoek (1976) is in 2001 afgestudeerd in de Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na haar afstuderen werkte zij langere tijd bij het Ministerie van Defensie en hield zich daar bezig met het opstellen en implementeren van het personeelsbeleid en deed ze wetenschappelijk onderzoek naar de arbeidstevredenheid en het psychisch welzijn van de uitgezonden militairen. In 2008 heeft zij de overstap gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg. Eveline heeft sindsdien gewerkt bij verschillende GGZ-instellingen (PsyQ en Impegno) en heeft daarbij ervaring opgedaan met een verscheidenheid aan problematiek, met name met cliënten die op meerdere fronten vastlopen in het leven. Naast haar werkzaamheden binnen de behandelpraktijk heeft ze ook jarenlang les gegeven als docente in de toegepaste psychologie.  


Sinds 2015 is Eveline werkzaam bij Psychologenpraktijk Van den Elshout. Ze is opgeleid tot cognitief gedragstherapeut bij de VGCT en is tevens geschoold in het toepassen van EMDR en Schematherapie. Zij heeft ruime ervaring met het geven van groepsbehandelingen, zoals schematherapie in groepsvorm, op Mindfulness gebaseerde cognitieve therapie en COMET voor het verkrijgen van een positief zelfbeeld. In 2019 rond ze haar opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog af.


Eveline van den Hoek is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 17.00 uur. U kunt haar bereiken via evdh@ppvde.nl