Eveline van den Hoek

 

Eveline van den Hoek (1976) is in 2001 afgestudeerd in de psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na haar afstuderen werkte zij langere tijd bij het ministerie van Defensie en hield zich daar bezig met het opstellen en implementeren van het personeelsbeleid. In 2008 heeft zij de overstap gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg. Eveline heeft sindsdien gewerkt bij verschillende GGZ-instellingen en daarbij ervaring opgedaan met een verscheidenheid aan problematiek.


Sinds 2015 is Eveline werkzaam bij psychologenpraktijk 'van den Elshout'. Momenteel is zij bezig met een opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut. Zij is geschoold in zowel EMDR (traumabehandeling) als ook in de schematherapie. Zij heeft ervaring met het geven van groepstrainingen bijvoorbeeld met betrekking tot mindfullness en het verbeteren van een negatief zelfbeeld. Naast haar werkzaamheden binnen de psychologenpraktijk 'van den Elshout' is zij tevens werkzaam als docente in de toegepaste psychologie.  


Eveline van den Hoek is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 17.00 uur. U kunt haar bereiken via evdh@ppvde.nl