Ella de Stigter

Ella de Stigter

 

Ella de Stigter (1978) studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht en studeerde daar af in de klinische richting. Na haar studie werkte zij bij Ensis, waar zij meewerkte aan een promotieonderzoek naar metacognitieve therapie bij gegeneraliseerde angststoornis (in de volksmond; piekerstoornis). Mede door dit onderzoek heeft zij een voorkeur gekregen voor het behandelen van angstklachten en werkte zij vervolgens zo'n tien jaar op een gespecialiseerde angstpoli bij PsyQ. Sinds eind 2015 werkt zij bij psychologenpraktijk 'van den Elshout'.

 

Ella is BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en heeft de EMDR-opleiding afgerond. Zij heeft ruime ervaring in de cognitieve gedragstherapie en is cognitief gedragstherapeut VGCt. Zij geeft daarin les en is supervisor. Ella betrekt zo mogelijk gezinsleden bij de behandeling en werkt graag en veel met schematherapie. Zij werd getraind in zowel groeps- als individuele schematherapie en is als schematherapeut aangesloten bij zowel de Nederlandse (VSt) als internationale schematherapie-vereniging (ISST). Ook is zij supervisor schematherapie bij beide verenigingen. Ella is volgens haar cliënten warm, recht door zee en daadkrachtig.

 

Ella werkt op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.00-16.30 uur en is rechtstreeks bereikbaar via e.destigter@mentaalbeter.nl