Cursussen en Groepsbehandeling

Psychologenpraktijk 'van den Elshout' biedt u de mogelijkheid om in groepsverband cursussen en behandeling te ontvangen. Op dit moment zijn er drie cursussen beschikbaar die regelmatig opnieuw starten of doorlopen. In het laatste geval kunt u instromen in een bestaande groep. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan een schemagroep. 

 

De cursussen die momenteel beschikbaar zijn:

 

Groepsbehandeling die momenteel beschikbaar zijn:

 
Aanmelding

Voor aanmelding voor de cursussen en behandeling is een verwijzing nodig. De aanmelding vindt plaats door uw behandelaar, de praktijkondersteuner GGZ van uw huisarts of uw huisarts zelf.  

Bij de cursus runningtherapy moet rekening worden gehouden dat bij een hartklacht of andere lichamelijke problemen instemming bij deelname is vereist van uw huisarts of specialist. 

 

Therapeuten

De trainingen worden gegeven door ervaren behandelaren. De cursus "Anders denken, anders doen", wordt momenteel gegeven door Maaike Schenkkan en Eveline van der Hoek. De  "Runningtherapy" door Marijn Koop en "Verbeter je zelbeeld" door Krista Koster en Marijn Koop. De schematherapie worden gegeven door Ella de Stigter en/of Suzanne Schiereck samen met een vaste collega per groep.

 

Vragen?

Wilt u meer informatie over een cursus, training of behandeling? Neem dan via de mail of telefonisch contact op met onze praktijk. Het telefoonnummer van de praktijk is; 010-4751332. Laat u ons even weten waar uw belangstelling naar uit gaat en hoe wij u het beste kunnen bereiken? Wij laten dan spoedig van ons horen.